Valborg och Gävle

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och praktiserade 8-16. Sedan hämtade jag barnen. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 7 och praktiserade 8-17. På kvällen gick jag promenad med Susanne. 

I onsdags jobbade jag 8-14. Sedan cyklade jag till Boländerna och köpte skor/gummistövlar till barnen på skopunkten. Jag handlade på Coop innan jag cyklade hem. 

I torsdags jobbade jag 8-17 och hämtade sedan barnen. Sista april firades i Uppsala, men vi var bara hemma och tog det lugnt. 

I fredags lämnade jag barnen på Kids2home vid 10.30. Jag jobbade 11.30-18. Sedan gick jag till bingohallen med Åsa, Maria, Alexandra och Jennifer. Spelade en stund och lyckades vinna 240 kr, gick alltså plus. 

Igår jobbade jag 8-16. Jag gick en sväng på stan och köpte fotbollsskor och benskydd till Nelly som vill börja spela fotboll. 

Idag hade jag äntligen sovmorgon. Jag tog en promenad när jag vaknade. Kl 13 tog jag tåget till Gävle. Där gick jag och Petra på bio och såg Hotel Marigold 2. Sedan fick vi till Helt Enkelt för att äta. Jag åt gös med musselrisotto. Har aldrig ätit risotto, men denna var ganska god. Tog tåget hem vid 19.30. 


Bild tagen från tidningen på valborgsfirandet i Uppsala, knäppt från en balkong uppe i Slottsbacken. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0