Sängar

I måndags lämnade jag barnen kl 7, jobbade 8-16.30 och hämtade sedan barnen. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-17. Sedan åkte jag till biblioteket för att lämna tillbaka böcker. Därefter tog jag buss till Ikea för att provligga sängar till barnen. Jag köpte en 2 m lång rullgardin som jag fick med mig på bussen hem. 

I onsdags jobbade jag 7.30-16.30 och hämtade sedan barnen. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-17. Sedan stannade jag till på stan och gick till åhlens, där jag köpte två vikväggar för att kunna dela av vardagsrummet med. Därefter buss hem. 

I fredags jobbade jag 7.30-17. Jag åkte till Årsta centrum för att handla på Ica och ta med cykeln hem. 

Igår vaknade jag kl 9. Jag tvättade, diskade och fortsatte packa upp. Vid kl 14 tog jag buss till stan och mötte Marie som kom med tåg från Stockholm. Vi åt mat på Texas Longhorn. Jag åt Fajitas med kyckling. Sedan gick vi på bio och såg familjen belier. En dramakomedi om en familj där föräldrar och son är döva och endast dottern är hörande, men också riktigt bra på att sjunga. Var hemma halv nio. 

Idag sov jag till 9.30. Vid halv tolv kom mamma och Mats. Vi åkte till Netonnet för att byta min micro då jag ångrat mig och ville ha en annan modell. Sedan åt vi pastalunch på Dino's. Därefter hyrde vi ett släp. Första stoppet var på Mio där jag beställt sängramar. Sedan till Jysk för att köpa bäddmadrasser. Därefter till Ikea för att köpa resårbottnar och byrå. När vi kom hem kom även barnen hit. Efter att vi lämnat tillbaka släpet så var det dags att börja skruva ihop sängarna. Jag fick hjälp att sätta upp rullgardin, kökslampa, sänghyllor och att plantera blommor. Vid kl 20 åkte de hem och barnen kröp ner i nya sängar. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0