Dalarna, Grill och Åland

Första halvan av veckan spenderade vi i Krylbo. Vi hälsade på min mormor och min farfar. Vi umgicks med mamma, mina bröder och deras familjer. Vi åkte till Västerby och plockade jordgubbar. Vi åkte till Västerås för lite shopping och fika. Vi åt mycket god mat och dryck. 

I torsdags eftermiddag tog vi tåget mot Uppsala. I Sala fick vi byta till buss då en kontaktledning var nedriven. Vi blev ca 40 min försenade och tog sedan stadsbuss hem. 

I fredags lekte barnen med Ronja. På eftermiddagen lämnade jag barnen till Dennis och cyklade sedan till stationen. Jag tog tåget till Stockholm och mötte upp Marie. Vi åt grillbuffe på restaurang Grill och gick därefter på bio och såg komedin Spy. Jag hade fått ett presentkort på bio då jag lämnade blod förra veckan. Jag tog tåget tillbaka 22.10. 

Igår klev jag upp 9.30. Vid 11 cyklade jag in till stan och mötte upp Åsa vid Subway där vi köpte baguette. Vi åkte buss till Kapellskär för att åka med Viking Line Rosella till Åland på dagskryssning. Vi började med en fika och skulle sedan handla i taxfreen. Då började det gunga ganska mycket. Vi blev båda yra och illamående så vi shoppade snabbt för att sedan kunna sätta oss ner. Jag köpte en Baileys hazelnut, dumle och lakrits. När vi vilat 45 min mådde vi bättre. Då var båten framme i Mariehamn och åkte långsammare. På vägen tillbaka åt vi buffé och drack vin. Bussen var tillbaka i Uppsala 21.30 och då cyklade jag hem. 

Idag sov jag till 9.30. Barnen kom hit vid 11. De hade båda haft feber fredag/lördag men mådde lite bättre. De satt i vagnen när vi gick till Årsta och handlade. På eftermiddagen har de lekt med Ronja. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0