Bio och Gävle

I måndags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Jag åkte sen in till stan och mötte upp Susanne. Vi åt på italienska Villa Romanas uteservering, pasta med pilgrimsmusslor. Sedan gick vi på bio och såg Far from the madding crowd, brittisk romantiskt drama. Jag använde mina Coop-poäng och fick en gratis biobiljett. Vi promenerade hem, tog 40 min. 

I tisdags eftee jobbet mötte jag upp Åsa på stan. Hon hade två fribiljetter till en förhandsvisning av Kvinnan i guld, drama med Helen Mirren. 

I onsdags eftee jobbet handlade jag på Ica i Årsta. När jag kom hem byggde jag ihop barnens taklampa och lyckades sätta upp den. 

I torsdags efter jobbet åkte jag till banken då jag fått min lön på utbetalningsavi istället för på kontot. På kvällen kom barnen då Dennis skulle jobba natt. 

I fredags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade. Sedan hämtade jag barnen och vi handlade till fredagsmys. 

Igår vaknade Hanna 7.30. Vi tog det lugnt på förmiddagen. Efter lunch tog vi buss till stationen och tåg till Gävle för att hälsa på Petra, Johan, William och Inez. Vi lekte, fikade, åt middag och sov kvar där. Idag har vi fortsatt lekt, fikat och ätit lunch där. Sedan tog vi tåget tillbaka till Uppsala. Ronja kom hit en stund och barnen lekte med vatten. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0