Barnfri helg

I måndags lämnade jag barnen kl 7. På kvällen tog jag en promenad på 40 minuter. I tisdags gjorde jag inget särskilt efter jobbet, kom hem kl 18 och slappade. 

I onsdags hämtade jag barnen efter jobbet. 

I torsdags och fredags tog jag det bara lugnt efter jobbet. Handlade lite på Ica i Årsta och orkade sedan inget mer. 

Igår fick jag äntligen sova efter 20 dagar med jobb/barn. Vaknade vid 9.30 och tittade lite på tv och fixade disk på förmiddagen. Efter lunch åkte jag in till stan och tittade i affärer. Shoppade en topp och två koftor/poncho till mig själv på Dea med 30 procent rabatt. När jag kom hem laddade jag över bilder till icafoto för att kunna göra fotobok för 2014. 

Idag sov jag till 9.30. Satte igång med att göra fotoboken på datorn. Av 450 bilder ska ca 150 väljas ut och placeras in i boken. Tvättade kläder, handlade på Ica i Årsta och lagade lunch. Vid 16.30 tog jag buss in till stan och mötte upp Åsa och Maria. Vi åt mat på puben Churchill Arms, på uteservering. Jag åt chicken Wings och sedan fish and chips med aioli. Var hemma kl 20. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0