Jobbvecka

I måndags lämnade vi Nelly i skolan 8.20. Jag skulle egentligen ha börjat kl 10.30, men då skulle Hanna ha fått vara på förskolan 31 timmar i sträck så jag tog en halv föräldradag. Vi hämtade Nelly 13.30 och cyklade sedan hem till Dennis som sovit efter nattpass. (Han skulle jobba ytterligare ett nattpass och lämnade barnen till förskolan/fritids kl 16.30). Jag cyklade till jobbet och arbetade 15-19. 

I tisdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Sedan hämtade jag barnen. De lekte därefter ute på gården. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7, cyklade till jobbet och arbetade 8-14. Hämtade därefter barnen. Vi bakade en ananaspaj och fikade. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7, cyklade till jobbet och arbetade 8-17. Jag gick några ärenden på stan och handlade även mat innan jag cyklade hem. 

I fredags cyklade jag till jobbet och arbetade 7-14. Sedan hämtade jag barnen. Hade fredagsmys och tittade på Sune i Grekland. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0