Öroninflammation

I måndags hade Nelly studiedag, så vi var lediga. Vi hade planerat att åka till Fyrishov, men på morgonen var Nelly så ledsen och klagade på ont i örat, vänster denna gång. Så vi tog bussen till stan och gick till närakuten på Samariterhemmet istället. Vi fick hjälp snabbt och träffade en sköterska. Hon gav oss en läkartid som var en kvart senare. Läkaren konstaterade dubbelsidig öroninflammation och skrev ut penicillin. Det är första öroninflammationen för Nelly. Vi gick sedan till biblioteket för att låna nya böcker. Därefter tog vi bussen hem igen. 

I tisdags lämnade jag barnen på skola/förskola kl 8.20. Nelly har inte haft någon feber alls och medicinen verkade hjälpa direkt. Hemma var det dags för städning igen, smulor och damm överallt. Sedan cyklade jag in till stan. Köpte lite trosor och en gympadräkt till Nelly. Handlade på jobbet. När jag kom hem tog jag en promenad på ca 4 km. 

I onsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Sedan hämtade jag barnen. Hanna hade haft maskerad och varit en ballerina. 

I torsdags lämnade jag Nelly på skolan 8.20. Dennis kom och hämtade Hanna 9.30. Jag cyklade till jobbet och arbetade 10.30-19. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0