Nya möbler

I måndags lämnade jag barnen på förskola/skola kl 8.20. På förmiddagen kom min mamma på besök. Vi började med att stanna till vid skopunkten. Vi åkte sedan till Ikea för att titta efter möbler till mig och barnen. Det blev ett skrivbord och en hylla till barnens smycken och hårgrejer. Vi åt asiatisk lunchbuffé och fortsatte sedan shoppa. Jag behövde nya regnkläder som införskaffades på XXL. Vi hann även med biltema. På eftermiddagen skjutsade mamma mig till stan så jag kunde gå på anställningsintervju. Sedan tog jag bussen till Coop för att handla mat och därefter bussen hem. 

I tisdags hade jag sovmorgon. När jag vaknat var det dags att skruva ihop möblerna. På eftermiddagen hämtade jag barnen som blev glada över inköpen. 




I onsdags lämnade jag barnen kl 7. Jag cyklade till jobbet och arbetade 8-14. Sedan hämtade jag barnen. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7. Jag cyklade till jobbet och arbetade 8-17. Sedan mötte jag upp min kollega Åsa. Vi gick till den brittisk puben Sherlock's och åt god mat. Jag tog burgare och Åsa fish'n chips. Därefter gick vi tillbaka till jobbet för personalmöte i 1,5 timme. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0