Jobb- och kompishelg

I fredags cyklade jag till jobbet och arbetade 7-14. Sedan gick jag till café fågelsången som ligger vid sjukhuset. Jag fikade på uteserveringen med Petra från Gävle och hennes sambo Johan. Petra har spenderat denna vecka på sjukhuset för att påbörja behandling mot livmoderhalscancer. Därefter cyklade jag hem och slappade i soffan. 

Igår cyklade jag till jobbet och arbetade 8-16. Sedan mötte jag upp Anneli på bion och vi såg Min så kallade pappa. Därefter gick vi till Villa Romana och åt italienskt. Det blev min favoritpasta med pilgrimsmusslor. Cyklade hem 21.30. 


Idag cyklade jag till jobbet och arbetade 9.45-16.30. Sedan mötte jag upp Marie som kom från Stockholm. Vi gick till tzatziki och åt grekiskt. Aubergineröra och stekt fetaost till förrätt, kyckling souvlaki till varmrätt och créme caramel till efterrätt. Cyklade hem kl 20. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0