Klippning och stukad fot

I måndags var vi lediga. Efter lunch gick vi till Slavsta Förskola och hämtade Stella och Nova. På vägen hem stannade vi i skog och buskar och lekte. Efter en timme var vi hemma och åt mellanmål. Sedan lekte barnen inomhus innan gästernas pappa kom och hämtade dem. 





I tisdags lämnade jag barnen kl 9. Sedan tog jag bussen till Svartbäcken och salong Victoria för att få hårets toppar avklippta. Jag bestämde mig sedan för att promenera hem. När jag kommit halvvägs och var mitt på stan så trampade jag snett med vänster fot och ramlade omkull. Det gjorde skitont och jag kunde inte resa mig upp på en gång. En snäll kille hjälpte mig till en bänk. Jag insåg att jag inte skulle kunna gå hem, men som tur var så låg en busshållsplats 50 m bort. När jag skulle halta dit så blev jag yr och var tvungen att sätta mig på en trapp. Till slut kom jag i alla fall hem, var inte yr längre och la mig direkt på sängen med foten på kuddar. Efter en stund lyckades jag hämta is och något att linda runt foten. Låg och läste bok ett par timmar. Sedan testade jag att cykla till Årsta för att handla. När jag kom hem försökte jag fota den skadade foten:

Och den friska foten:

I onsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Cykla gick bra, men haltade och försökte sitta i kassan mestadels. Jag inhandlade några halloweengrejer på leksaksaffären innan jag cyklade hem och tog det lugnt resten av dagen. 

I torsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 10.30-19. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0