Varm och solig helg.

I fredags cyklade jag till jobbet, arbetade 7-14 och hämtade sedan barnen. Vi var ute och lekte på vår gräsmatta. 

Igår cyklade vi till Ica i Årsta där de hade Barnens dag. Vi köpte korv med bröd och festis. Barnen fick glass av gb-gubben och de fick godis i fiskdamm. Vi cyklade vidare till en lekpark. När vi kom hem så fyllde vi i lite vatten i deras lilla pool. Vi la oss på filtar på gräset och läste böcker, åt popcorn och drack läsk. 

Idag tog vi bussen till stan och gick till Stadsparken där vi hade picknick med medhavd matsäck. Vi lekte i deras lekpark och matade ankorna i Svandammen. Vi köpte med oss bigarråer. På stan åt vi glass innan vi tog bussen hem. Därefter cyklade vi till två olika lekparker. 










För min del har det varit alldeles för varmt i helgen. Jag får alltid huvudvärk i solen trots att jag dricker massor av vatten. Jag trivs bäst i skuggan. På kvällarna däremot är det helt fantastiskt skönt ute!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0