Tzatziki och bio

I måndags tog jag en promenad till arbetsförmedlingen för uppföljning av aktivitetsrapport. De hade där tekniska problem med datorerna så jag fick vänta 1,5 timme på min tur. När jag promenerade hem så började det att regna efter halva vägen... Jag hämtade barnen på eftermiddagen. 

I tisdags lämnade jag barnen på förskolan. Jag promenerade till jobbet och arbetade 12-20.15. Hanna hade varit på hörselprov på sjukhuset som alla fyraåringar blir kallade till. Hon hörde hyfsat bra, men en del toner missade hon. Hon fick en ny tid om en månad. 

I onsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Sedan cyklade jag i regn till Årstaskolan för ett välkomstsamtal med en av lärarna i Nellys kommande klass. Därefter cyklade jag i strålande sol tillbaka till stan för att träffa Petra som kommit från Gävle. Vi åt middag på tzatziki; smördegsinbakade räkor. Sedan gick vi på bio och såg The other Woman, en komedi som var ganska bra.  Jag cyklade hem ca kl 20.

 

I torsdags hade jag sovmorgon, till kl 11! Jag ägnade dagen till att tvätta, handla och titta på tv-serier. Jag ser just nu Sveriges yngsta mästerkock, Kärlekskoden och Elementary. På kvällen gick jag en timmes promenad med Susanne. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0