Tandläkare och vc

I måndags lämnade jag barnen på förskolan. Jag promenerade till Årsta centrum då jag hade en tandläkartid. Det var sexmånadersuppföljning för tandvårdsstudien jag är med i, fick bl a fylla i en enkät. Jag handlade på Ica innan jag promenerade hem. Åt lunch och promenerade åter till Årsta centrum för att försöka få en drop-in tid hos sjuksköterskan. Jag har en vårta eller liknande i hårbotten som ibland går sönder och blöder när jag kammar mig. Jag behövde inte vänta mer än tio minuter på att få komma in och hon sa att jag kan få ta bort den. Kommer en kallelse till läkare senare. Promenerade hem och tog det lugnt med en bok. Började läsa När Lucy Sullivan skulle gifta sig av Marian Keyes. Har läst den för många år sedan men minns inte så mycket av den. 

I tisdags promenerade jag till jobbet och arbetade 8-17. Skulle egentligen varit ledig, men tog ett extrapass. 

I onsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Hämtade sedan barnen. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 9, cyklade till jobbet och arbetade 10-15. Skulle egentligen jobbat till 19, men tog en halv föräldradag för att kunna hämta barnen. På förskolan hade de vernissage på eftermiddagen. Vi fick titta på deras pärlplattor, äta salta pinnar och dricka juice. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0