Kalas

I fredags cyklade jag till jobbet och arbetade 7-16. Småregnade på morgonen och efter halva vägen regnade det desto mer. Min regnponcho skyddade inte helt och hållet, men kläderna hade torkat när jag skulle hämta barnen. Vi bakade chokladbollar och hade fredagsmys. 

Igår ägnade vi förmiddagen åt städning och dukning. Efter lunch var det kalas för den blivande fyraåringen. Stella, Nova och Maxima kom på besök. Det fikades, lektes och fiskade fiskdamm. Efter kalaset tog vi promenad till Årsta Centrum med Helena, Stella och Nova. Vi handlade på Ica och gick sedan hem. När barnen somnat tittade jag på Eurovision song contest via datorn. Jag skulle kunna slå på tv'n men ville inte störa barnen. Tyckte att det var de tre bästa låtarna i topp. 





Idag har vi haft besök av mamma och Mats. Vi åkte in till stan och åt asiatisk buffé på Thai Village. Vi åkte hem och både jag och Hanna blev firade med presenter innan de åkte tillbaka igen. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0