Bibliotek

I måndags var vi lediga. Vi började med en cykeltur runt i Slavsta för att lämna ut inbjudningskort inför Nellys kalas. Sedan tog vi bussen in till stan för att äta asiatisk lunchbuffé. Därefter gick vi till biblioteket för att leka och låna böcker. När vi kom hem bakade vi chokladbollar som jag skulle bjuda mina kollegor på, men några av dem slank in i tjejernas munnar. 

I tisdags lämnade jag barnen på förskolan och jobbade 11-20.15. 

I onsdags jobbade jag 8-16. Jag tog bussen till Gränby för att hämta ut paket från Ellos. Jag hade shoppat ett par plagg med 40 procent rabatt på reapriset; en väst och en blus. 

I torsdags var jag helt ledig och tog sovmorgon. Jag städade och tog sedan en promenad till Boländerna, ca 3 km. Jag åt sushi till lunch då jag hade en rabattkupong på Sushi of Sweden, 9 bitar med bl Skagen och varmrökt lax. Jag handlade massa nötfärs på City Gross och lite blandat på Rusta innan jag tog bussen hem. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0