Bad och blod

I måndags var vi lediga. Vi tog bussen in till stan och åt asiatisk lunch. Sedan tog vi bussen till Gottsunda i södra Uppsala för att testa deras badhus för första gången. Där kostar det 55 kr för vuxen och 30 för barn. På Fyrishov kostar det 80-100 kr för vuxen och 60-80 för barn beroende på vilken tid man kommer. I Gottsunda fanns en vanlig 25-metersbassäng med Uppsalas längsta vattenrutschbana och en lite mindre varmare bassäng för barn med en liten rutschkana. Det fanns även en bubbelpool och en godiskiosk. Vi hade kakor och festis med oss. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 9. Jag åkte in till sjukhuset för att lämna blod. Jag gick till biblioteket och lånade en ny bok. Den jag lämnade tillbaka var "Den jag ville ha" av Sheila O'Flanagan. En bra bok med kärlek, drama och kvinnor i karriären. Sedan gick jag till arbetsförmedlingen för uppföljning av aktivitetsrapportering. Där var även en rekryteringsmässa så jag lämnade mitt cv till några bemanningsföretag. När jag kom hem gjorde jag pulled chicken som blev riktigt bra. Jag lägger kycklingfilé i lergryta med kryddor, lök, vitlök och Bbq-sås. Jag ställer in den i kall ugn och kör en och en halv timme på 150 grader, slår av ugnen och låter stå kvar i 30 min. Äter med nachos, salsa och grönsaker. 

I onsdags jobbade jag 8-14 och hämtade sedan barnen. Även Stella och Nova följde med oss hem för lek och mat. Ute kom snön tillbaka med vind och blåst. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 9, vi promenerade med vagnen i snön. Jag jobbade 10.30-19. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0