6-årskalas

I fredags jobbade jag 7-14 och hämtade sedan barnen. Vi städade och städade. Men Nelly hade ont i magen och fick ligga och vila en stund. 

Igår vaknade vi kl 7.45. Denna dag var det dags för det stora kalaset kl 13 och Nelly mådde bra igen som tur var. Hon hade bjudit fem kompisar och två av dem fick ta med sig småsyskon. De åt glass, maränger, chokladsås, marshmallows och drack saft. Sedan lekte de med spel, dockor och dansade disco till Sean Banan. Vi avslutade med en skattjakt (godis). Efter två timmar var kalaset slut och Nelly var mycket nöjd. Hon fick pussel Monster High, pyssel, Barbie, tröja och prinsessgrejer. Vi byggde pussel tillsammans på kvällen. 


Stora barnens bord 



Små barnens bord



Idag vaknade vi 7.30. Kl 10 var vi på Nellys innebandyträning. Efter lunch tog vi bussen till Fyrisbiografen för Knattebio. Vi såg "Benny Brun med sitt överläppsfjun", 35 min. Båda barnen tyckte den var rolig. Vi tog bussen hem och pysslade. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0