Jobbvecka

I måndags lämnade jag barnen kl 7, cyklade till jobbet och arbetade ett extrapass 8-17. Emilia hade hämtat barnen eftersom förskolan stänger kl 17 och jag var hemma vid 17.30. 

I tisdags lämnade jag barnen kl 9 och gick till förskolan Kids2home för informationsmöte med chefen för obekväm omsorg. Båda barnen har fått plats där på kväll/natt/helg till hösten. Sedan promenerade jag till jobbet och arbetade 12-20.15. 

I onsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Jag hämtade barnen och vi gick till second hand-butiken för barnen ville köpa leksaker för sina egna pengar. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 7 och cyklade till jobbet i regnet. Jag hade tänkt ta bussen, men den kom inte eftersom det nu är sommartabellen som gäller... Jag jobbade 8-14 och gick lite i affärer innan jag cyklade hem. Jag skulle ha hämtat barnen men det hade Dennis redan gjort då Hanna hade tid för hörselprov på förmiddagen. Barnen blev kvar hos Dennis då de skulle resa bort över helgen. Hanna hörde fortfarande lite dåligt på ena örat och ska få remiss till öronmottagningen. 

På kvällen tog jag en promenad och lyckades även springa några steg. 






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0