Hagel, bowling och Bvc

I måndags promenerade jag in till stan och gjorde lite ärenden. Sedan promenerade jag hem igen för att hämta barnen kl 15. Vi cyklade till en lekpark i närheten, men när det började regna så skyndade vi oss hem. Och tur var väl det för himlen öppnade sig och det började vräka ner regn när vi hunnit inomhus. Efter en liten stund började det att hagla. Isbitar stora som golfbollar studsade på gräsmattan! Sedan kom solen och värmen tillbaka...

I tisdags var vi lediga. Vi tog bussen in till stan och åt asiatisk buffé. Sedan åkte vi buss till Fyrishov för att bowla. Jag registrerade mig dagen innan på en sida som heter barnbowlargratis.se och hade hunnit få mail med gratiskuponger på bowling för barnen. Jag betalade 50 kr för mig själv och vi bowlade två serier innan vi avslutade med en glass. Vi tog bussen till biblioteket för att låna böcker och åkte sedan hem igen. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7, cyklade till jobbet och arbetade 8-14. Dennis hade hämtat barnen lite tidigare för att gå på fyraårskontroll på Bvc. Synkontrollen gick bra. Hanna är nu 107 cm lång, Nelly var vid samma ålder 104 cm. Hanna väger 15,2 kg och Nelly vägde för två år sedan 15,4 kg. Barnen kom till mig kl 15 och lekte utomhus. 

I torsdags lämnade jag barnen kl 9. Sedan promenerade jag till jobbet, arbetade 10.30-19 och promenerade hem. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0