Bad, frisör, middag och shopping

I måndags var vi lediga. Vi började dagen med att cykla till vårdcentralen för ett drop-in besök angående Hannas öron. Vi skulle på efterkontroll då hon haft öroninflammation i mars. Trumhinnan såg hel och fin ut och läkaren lyckades få ut ganska mycket vax ur öronen. Så vi får se om det blir någon skillnad på nästa hörselprov om tre veckor. 

Vi tog bussen till Fyrishov. Vi började med att bada i utomhuspoolerna, men efter en stund kom stora, mörka moln så då badade vi inomhus istället. Denna gång vågade även Hanna åka ensam i stora rutschkanan, jag stod nedanför och tog emot henne. Nelly vågade åka utan att jag tog emot.

I tisdags hade jag plockstädning. När barnen varit lediga tre dagar så ligger det saker överallt. Jag sorterade leksaker, kläder, papper, pyssel mm. Jag cyklade till en frisör för att få håret toppat, var sju månader sen sist så det var ganska slitet. Jag hade köpt en deal och betalade endast 99 kr. Och tur var väl det, för det blev inte särskilt bra. Jag tycker håret blev kortare på ena sidan... Så jag "jämnade" till lite själv hemma... 

Sedan cyklade jag till stan och mötte upp Louise. Vi åt middag på asiatiska Thai Village. Det är nästan ett år sedan vi träffades sist då hon numera bor i Rosersberg. 

I onsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Sedan hämtade jag barnen. 

I torsdags var jag ledig då inte all personal behövs på röda dagar. Jag skulle ha haft barnen hela dagen, men de åkte till Hedemora istället. Så jag cyklade till Ikea. Där köpte jag två stolar som man kan fälla ihop och tre kuddar (65x65 cm, ihoprullade). På skopunkten köpte jag ballerinaskor och gummistövlar till mig själv samt sandaler till Hanna. På rusta köpte jag rosa cykellås till tjejerna och en rosa vaxduk med vita prickar till mitt altanbord. Det var INTE lätt att cykla hem med alla saker. Speciellt inte då jag hade motvind i den hårda blåsten...

På eftermiddagen så fixade jag med dammtorkning, dammsugning och svabbning innan jag fick välbehövlig vila i soffan. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0