Karlskoga

I fredags kom barnen vid halv elva. Vi packade in oss i bilen och åkte mot Karlskoga och kusin Ullis med familj. I Västerås gjorde vi lunchpaus på pizza hut. Vi var framme kl 14. Barnen började direkt leka och badade i poolen flera gånger medan jag och ullis drack vin på altan. Till middag blev vi bjudna på goda pajer och kycklingspett. 

Igår åkte vi till deras strand en liten bit bort. Det var först soligt, sedan kom en del moln. Men efter en timme kom solen tillbaka. För kallt i vattnet för min smak, men då det är otroligt långgrunt så var det varmare längre ut. Vi hade med oss baguetter till lunch. På eftermiddagen åkte vi tillbaka till huset och poolen och då kom även moster Ann-Mari, Mats, kusin Carro och Peter. Vi åt massa härligt grillat med potatis, sallader och såser. Varmt och skönt att sitta ute hela kvällen. 






Idag packade vi ihop och åkte tillbaka vid tolvtiden. Vi stannade på McDonalds i Västerås för mellis och glass. Då hade vi redan passerat en olycka i motsatt körfält med totalstopp åt det hållet. Efter det hade det varit masskrock även i vårt körfält... Men vi hade redan kört förbi då och var hemma kl 15. Vi släppte av Hanna hemma hos Nova så att de fick leka ett par timmar. När vi hämtat henne åkte vi till lyssnaängsbadet så barnen kunde ta ett kvällsdopp. Nu ska jag jobba tre veckor till innan jag får fortsätta ha semester. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0