Silvermedalj på badet

I måndags lämnade jag barnen på förskolan kl 9. Jag tog bussen till arbetsförmedlingen för uppföljning av aktivitetsrapporten, fick vänta 45 min på min tur då det är drop-in. Samtidigt som jag hämtade barnen så hämtades även Stella och Nova av Helena. Vi gick med dem till tåglekparken och åkte stjärtlapp. Stella följde med hos hem och lekte en stund, men Nova var alldeles för trött för att följa med. 

I tisdags var vi lediga. Vi tog bussen till Årsta centrum för att kasta sopor i återvinningen och handlade kakor och festis på Ica. Vi åkte vidare till Fyrishov där vi badade, lunchade, simmade och fikade. Tjejerna lyckades ta Kaj Krokodils silvermedalj genom att hoppa från kanten, glida iväg från kanten, göra bubblor i vattnet, åka vattenrutschbana och plocka upp föremål från botten på grunt vatten. 

I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-16. Jag tog bussen till Gränby och handlade för att sedan ta bussen hem. 

I torsdags jobbade jag 8-16. Hann med lite städning när jag kom hem. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0