Personalfest

I fredags jobbade jag 7-14. Jag hämtade barnen och på vägen hem går vi förbi en liten skogsdunge där jag ser en turkos jacka ligga fast mellan grenarna. Efter ytterligare några steg kom jag på att vår borttappade filt var turkos! Jag tvärstannar och går tillbaka och visst var det filten som kom tillbaka efter tre dagar! Vi hade sedan fredagsmys på kvällen. 

Igår vaknade barnen kl 7. På förmiddagen åkte vi buss in till stan och åt lunch på Max. Vi gick på bio och såg Bamse och tjuvstaden, 1 timme och 6 min lång. Lite läskig tyckte Hanna när krokodilen nästan åt upp Bamse... 

Vid kl 17 kom Emilia för att vara barnvakt. Jag åkte till Biztron för den årliga personalmiddagen. Vi blev bjudna på trerätters med vin. Till förrätt åt jag rödbetor med Chevre. Till varmrätt valde jag för ovanlighetens skull fisk; röding. Till efterrätt blev det créme brulee. Jag var hemma igen till kl 23, barnen sov och allt hade gått bra. 




Inatt har Nelly sovit dåligt. Hon har jämrat sig och haft hosta flera gånger mellan kl 4 och 7. Sen sov vi i alla fall till 8.30. Nelly har under dagen inte haft någon aptit och sov en stund både i soffan och sängen. Så vi var inomhus och tog det lugnt hela dagen. På kvällen var hon piggare. 





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0