Gott nytt år

I måndags hade jag sovmorgon. Jag åkte in till stan och shoppade. Jag köpte två par nya sköna, svarta mysbyxor till mig själv (är trött på att sy de gamla som bara går sönder i grenen) och ett par svarta tights. Till Nelly köpte jag en jacka på rean som hon kan ha nästa höst/vinter. Sedan jobbade jag på butikskontoret ett par timmar innan det var dags för tvättstugan. 

På nyårsafton jobbade jag 10-16. Sedan tog jag tåget till Stockholm. Jag promenerade hem till Marie, tog ca 25 min (Vasastan/Norrmalm). Vi bytte om och fixade till oss och promenerade till Golden Hits dit vi redan köpt biljett. Vi fick fördrink och en enklare buffé. Den bestod av västerbottenpaj, Skagen, fetaostsallad och bröd. Vi fick även en goodiebag med oss hem. Efter maten ingick nattklubben på tre våningar där vi skålade in nya året. Vi promenerade hem till Marie vid kl 1.30 igen. 




Innehåll i goodiebag






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0