Me&I och tjejträff

I fredags lämnade jag barnen på förskolan (drog dem på pulkan igen) och jobbade 12-20.15. Även Åsa slutade då så vi gick till Taco Bar och åt nachos. Sedan gick vi till Allstar för ett glas vin och därefter vidare till Pitchers sportbar. Kl 1 tog jag bussen hem igen. 

I lördags fick jag sova till kl 10. Jag packade och tog tåget till Krylbo där jag hämtades upp av Emma. Vi åkte hem till Anna som hade Me&I klädparty. Även Nina, Jenny och Veronica var där. Det blev en klänning med en katt på till Hanna denna gång. Jag stannade kvar och drack lite vin innan vi åkte vidare in till stan för middag på nya O'learys. Jag åt fish and chips. Sedan gick vi in en stund på Trapper bar för en drink. Därefter gick vi till Kings Arms för lite nattklubb. Kl 0.40 ringde jag och Emma efter en taxi. Vi stod ute och väntade på den i 20 min innan vi kunde åka mot Krylbo. 

I morse hade jag ställt klockan på 9.40. Jag fick skjuts av Mats till tåget och i Uppsala handlade jag lite innan jag tog bussen hem. Har bara slappat hela dagen och kollat på repris av melodifestivalen. 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0