Flashdance

I fredags jobbade jag 7-16. Gjorde några ärenden för att köpa present till en kollega. 

I lördags jobbade jag 8-16. Sedan tog jag tåget till Stockholm och mötte upp Petra och hennes svägerska. Vi åt middag på Kungshallen. Jag valde amerikansk blandtallrik med både kött, kyckling, ribs, pommes, Bbq-sås, beasås och avokadocreme. Jag orkade inte äta upp allt... 

Vi gick vidare till China teatern för att se musikalen Flashdance. Mycket sång och dans, vilket jag gillar. Har dock inte varit på musikal sedan jag var 14 år, så det var på tiden. Vi hade bra platser på balkongens andra rad. Efter tre timmar, med en paus i mitten, var den slut. Jag hade då en halvtimme på mig till sista tåget gick och det hann jag i god tid. Fick vänta en stund på bussen och var hemma halv ett. 

Idag har jag jobbat 9.45-17. Efter jobbet väntade Dennis med barnen på mig. Dennis skulle iväg på nattjobb. Jag och barnen åt middag på McDonalds innan vi tog bussen hem. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0