Julbord

I måndags ställde jag klockan på 8.30 för att åka in till arbetsförmedlingen och träffa en handläggare. Mötet gick snabbt och jag åkte hem igen. På eftermiddagen hämtade jag barnen. 

I tisdags lämnade jag barnen på skolan/förskolan. Jag jobbade 12-20.15. 

I onsdags jobbade jag 8-14 och hämtade därefter barnen. Vi var bara hemma och julpyntade och tvättade kläder. 

I torsdags lämnade jag barnen på skolan/förskolan. Jag åkte in till arbetsförmedlingen för att gå på ett informationsmöte om "stöd och matchning". Jag ägnade resten av dagen åt saker som behövdes göras. Bland annat städning, framkalla bilder, fixa naglar, slå in julklappar och packa. 

I fredags jobbade jag 7-14. Barnen kom till mig vid kl 15. Vi tog bussen till stationen och tåget till Krylbo. 

Igår var vi till min mormor och hälsade på. Sedan tog jag tåget till Uppsala och bussen hem för att fixa till mig. Jag tog buss in till stan för att möta Åsa, Jennifer och Estelle. Vi drack en cider på Hamnpaviljongen innan vi gick vidare till m/s Linnea. Där bjöd mitt jobb oss anställda på julbord med dryck, vi var 16 st. Vi låg kvar vid kajen hela tiden. Det var inget stort julbord men lite sill, gravad lax, silltårta och ägg blev det till att börja med. Sedan fyllde jag på med Janssons frestelse, grönkålspaj med chevre  och valnötter samt lite mer silltårta. Till dessert valde jag pepparkaka med ädelost, mousse och juleskum. Vitt vin drack jag till maten. Vid halv tolv gick vi vidare till Flustret alldeles intill. Där hade mina chefer bokat drinkbord med vin, öl, cider och drinkar. Jag tog det dock lugnt och  nöjde mig med lite vitt vin. Jag och Åsa brukar alltid ta sista bussen hem vid halv tre, men tiden gick snabbt så vi råkade missa den... Åsa bor i Björklinge två mil bort... När vi gick ut vid tio i tre var kön till garderoben lång. Sedan stod vi ute och väntande en stund och hittade till slut en obokad taxi som kunde ge oss ett hyfsat pris för att köra oss båda åt olika håll. Tja, 400 kr blev det totalt, men jag som inte åkte så långt betalade 120 kr. Kl 4 la jag mig i sängen. 

Idag sov jag till kl 11. Köpte mig en kebabrulle till lunch. Tyckte ändå jag mådde ganska bra, höll mig ju bara till vitt vin. Jag såg på sista avsnittet av Så mycket bättre och slappade en stund innan mamma kom med barnen. Vi åkte till Brantingsbageriet och fikade innan mamma åkte igen. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0