Förskoleklass och blodgivning

I måndags lämnade jag Hanna på förskolan. Sedan följde jag med Nelly till sin första dag i förskoleklass på Årstaskolan. I början var föräldrarna med, men efter en stund kunde vi gå ut och vänta utanför klassrummet. Hennes klass har 27 elever, två pedagoger och en resurslärare. Efter två timmars inskolning hämtade vi Hanna och cyklade till Dennis för överlämning. Jag cyklade hem och städade och slappade. På kvällen tog jag en långpromenad. 

Barnen hade nattinskolning på kids2home. Dennis lämnade dem på kvällen 18.30 och hämtade dem sedan på morgonen 6.30. Det hade gått bra. 

I tisdags hade jag min sista lediga dag på denna semester. Tanken var att jag skulle gå en långpromenad, men jag kom bara några hundra meter innan det började regna. Istället stannade jag hemma och läste ut en bok av Jonas Jonasson; hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. Jag tyckte den var bra och rolig. Jag tittade även klart på tredje säsongen av Hart of Dixie, så nu får jag nog vänta länge på nya avsnitt. 

I onsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-14. Sedan cyklade jag till sjukhuset för att lämna blod. Därefter  gick jag en sväng på stan för att köpa bröllopspresent. Jag handlade mat innan jag cyklade hem. 

I torsdags cyklade jag till jobbet och arbetade 8-17.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0