Påskbjörken

I måndags jobbade jag ett extrapass kl 7-11. Sedan promenerade jag hem, via Ica i Årsta. Jag hämtade barnen på förskolan och vi ägnade eftermiddagen åt tvätt och lek. 

I tisdags var vi lediga. Vi tog bussen in till Vaksala Torg för att hänga lite pyssel i påskbjörken. Trädet låg ner när vi var där, men skulle sedan resas upp. Det bjöds på bulle och saft. Vi åt lunch på Max och gick till bokhandeln för att köpa nya pysselböcker med klistermärken i. En glass från McDonalds råkade också slinka ner. När vi kom hem pysslade barnen med sin nya böcker. Vi hann även gå igenom alla sommarkläder som snart ska börja användas och rensa bort de gamla. 





I onsdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-14. Jag cyklade till och från jobbet. Från och med denna dag är det cykel/promenad som gäller. Priset på månadskort har precis höjts från 525 till 790 kr. I och för sig får man då åka ända till Gävle och Sala, men nu när snön försvunnit så blir det för dyrt. 

Jag skulle egentligen ha hämtat barnen, men det gjorde Dennis då de skulle till Hedemora. Istället cyklade jag till Gränby för att hämta post som inte fick plats i mitt brevinkast och passade på att köpa köttfärs. 

I torsdags promenerade jag till jobbet och arbetade 10.30-19.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0