Bibliotek

Efter att ha varit lediga förra helgen så var vi även lediga på måndagen. Vi tog bussen in till stan och åt asiatisk lunch. Sedan gick vi till biblioteket och lånade nya böcker. När vi kom hem så lekte barnen med varandra, utan att bråka och retas för en gång skull... De tog en filt och vilade en stund i solen. Medan de var utomhus så gjorde jag iordning trolldeg; en rosa och en turkos. Om man blandade dem så blev det lila deg. Vi körde våra figurer i ugnen en stund. 






I tisdags lämnade jag barnen kl 7 och jobbade 8-17. Sedan tog jag och Åsa en promenad till mitt gamla område Stabby. Där hade de invigning av en ny Ica-butik där en av våra kollegor börjat jobba. Vi blev bjudna på bullar och dryck innan vi promenerade tillbaka till stan och jag tog bussen hem. 

I onsdags jobbade jag 8-14. Sedan gjorde jag ärenden på stan, bl a inköp av doppresent. Jag promenerade hem för att städa och tvätta. 

I torsdags jobbade jag 8-17. När jag kom hem tog jag en promenad på 25 min, sedan blev det lite för kallt. Min ambition är att jag nu ska promenera i minst 30 min alla de dagar jag inte har barnen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0