Kalas, kalas, kalas!

I lördags jobbade Dennis dag. Nelly hade kalas för sina kompisar Emilia, Anna, Izabella och Fröya. Tyvärr kunde inte Edvin, Adrian och Klara komma. Barnen fikade, lekte och fiskade i fiskdammen. Efter kalaset lekte vi utomhus med Emilia och Fröya. Sedan gick de in till Emilia en stund.

Igår jobbade Dennis dag. På förmiddagen kom Anneli, Sebastian och William på kalas. Vi bjöd på lunch och fika och sedan följde fiskdamm igen. På eftermiddagen lekte vi ute ett par timmar och sedan lekte Nelly hos Emilia.

Idag hade jag sovmorgon. Sedan lämnade jag in en inlämningsuppgift till kursen. Jag åkte till jobbet och hoppade in extra på kontoret i två timmar. Därefter träffade jag min jobbcoach. Dennis var till bilfirman och hämtade en ny bil (Nissan tror jag) som han bytte mot sin Volvo. Den nya är billigare i drift. På kvällen kom Olle, Camilla, Emilia och Julia på kalas. Vi bjöd på tacos och marängswiss.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0