BVC

I måndags var både jag och barnen lediga. Vi tog bussen till City Gross och handlade lite. På vägen hem hoppade vi av hos Dennis för att hämta Nellys cykel. Busschauffören var snäll och lät oss ta med den på bussen hem trots att man egentligen inte får det.

På eftermiddagen var det dags för BVC. Femårskontroll för Nelly med spruta. Hon blev lite ledsen men det gick över. Treårskontroll för Hanna, hon fick titta på bilder och svara på frågor. Detta klarade hon galant.

Hanna var 97 cm lång och vägde 13,4 kg. När Nelly var på treårskontroll var hon 98 cm lång och vägde 13,3 kg :) (men Hanna har ju 24 dagar kvar till 3 år). Nu är Nelly 113 cm och väger 16,8 kg.

Sedan åkte vi hem till Louise, Emma och Maja. Vi blev bjudna på mat och glass.

På kvällen var jag på informationsmöte med bostadsrättsföreningens ordförande och kassör. Barnen var också med och fick rita, men de hade lite svårt att vara tysta.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0