Gott nytt år

I lördags jobbade jag 8-14. Sedan gick jag direkt till tåget för att åka till Krylbo. Där möttes jag upp av mamma, Nelly och Hanna. När vi släppt av mamma så åkte vi vidare till Hedemora för att fira nyår med Jimmi, Karin, Joel och Klara. Även två vänner till dem var med. Dennis fick fira nyår genom att sova, träna och jobba natt.

Jag gjorde en förrätt bestående av avokadoröra i krustader med svart kaviar och räkor på. Karin lagade mumsig lax och kräftstjärtar i kräftsås med kokt potatis och fetaostsallad. Till efterrätt gjorde jag chokladfondant med vaniljglass och en fruktsallad av kiwi och passionsfrukt. Fondanten blev inte riktigt så rinnande inuti som jag hade tänkt, men den var god ändå. Efter maten gick vi ut och kollade på fyrverkerier. Kl 22 var det dags för mina barn att gå och lägga sig. Själv var jag uppe till kl 1 och spelade frågesportspel på TV-spel. Ett riktigt trevligt nyårsfirande hade vi!

I söndags sov barnen till kl 8.30 så det var en godkänd morgon. På förmiddagen började jag och Karin att sortera barnkläder. Det är kläder som både deras och våra barn har haft under åren, och det var inte lite kläder... Nu är de storlekssorterade och förhoppningsvis ska de flesta plaggen säljas på loppis i sommar.

Efter lunch åkte jag och barnen till Mona och Gert. Kl 18 kom Dennis med tåget och en och en halv timme senare åkte jag med bilen tillbaka till Uppsala. Det var många bilister som var på väg åt samma håll. Jag körde i en lång kö i ca 60 km/tim fram till Sala. Där svängde de flesta av mot Enköping/Stockholm, medan jag kunde öka farten och fortsätta hemåt.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0