Dalahelg

I torsdags skulle jag egentligen ha jobbat, men en tjej på jobbet ville byta pass så jag jobbar åt henne i februari istället. Jag och Dennis lunchade på Fugu och sedan tränade Dennis medan jag shoppade babypresent. På eftermiddagen åkte hela familjen till IKEA och fikade. På kvällen åkte jag och tränade. Denna gång slog jag mitt rekord och brände 500 kcal på 50 minuter.

I fredags jobbade jag 7-15 och Dennis jobbade dagpass. Jag hade inte kunnat somna på torsdagskvällen så det blev endast fyra timmar sömn denna natt. Jag fick sluta 10 minuter tidigare från jobbet då jag hade en tågtid att passa. Först skulle jag dock åka buss till Slavsta för att hämta barnen på förskolan och hämta resväskan hemma i hallen, sedan skulle jag ta bussen tillbaka för att åka tåg till Krylbo. Bussarna gick hyfsat i tid och barnen klädde för en gång skull på sig snabbt så vi hann i tid till tåget. I Krylbo blev vi upphämtade av mamma. När barnen skulle gå och lägga sig så blev jag upphämtad av Nina. Vi åkte till Jenny i Fragg där vi blev bjudna på tacos och tjejsnack.

Natten till lördag fick jag sova ensam utan barn och fick dessutom sovmorgon. Jag och Nelly åkte in till Avesta och gick en liten shoppingrunda på stan. Vi åkte tillsammans med mamma och Mats hem till min farfar på födelsedagsfika. Efter det åkte jag och Nelly hem till Anna för att för första gången få träffa hennes lilla Liam som nu hunnit bli 3,5 månader.

Även igår fick jag sovmorgon tack vare min snälla mamma. På förmiddagen gjorde vi ett besök hos min mormor och på eftermiddagen bar det av tillbaka till Uppsala. Dennis, som varit i Gävle under helgen för att träffa gamla kompisar, kom och hämtade oss vid tåget.

Idag har jag jobbat 8-16. På kvällen gick jag och Nelly till bokbussen och lite senare åkte jag och tränade. Denna gång kände jag mig inte lika pigg. Jag har haft ont i nacken ett par dagar och spänner jag mig så kommer huvudvärken krypande. Men jag genomförde i alla fall ett lite lugnare träningspass och lyckades förbränna 414 kcal på 40 min. Efter det blev det storhandling på Coop i Gränby.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0