Bokläsning och bloggare

Nu har jag läst ut ännu en bok. Den är skriven av Magdalena Graaf och heter Det ska bli ett sant nöje att döda dig. Den handlar om hennes liv innan kändisskapet då hon blev misshandlad av sin make och tvingades fly med sin son. Egentligen brukar jag inte läsa sådana spännande böcker. Det är så svårt att lägga undan den, man vill bara att den ska vara slut snart. Men jag rekommenderar er ändå att läsa den. Anledningen till att jag valde att köpa den var att jag följer hennes blogg. Det är då intressant att veta mer om hennes bakgrund som inte alltid varit lika glamourös. Det är ett mirakel att hon lever idag.

Andra bloggar jag läser är Hanna Graaf, Katrin Zytomierska och 56kilo.se (en hälsoblogg om LCHF). Sedan har jag ett par vänner (bl a Marie och Emilia) som skriver om sin vardag. Jag har dem inlagda på Bloglovin så att jag kan följa deras uppdateringar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0