Bok & film

Jag har nu läst ut en bok som jag fick i julklapp. Den heter Glada hälsningar från missångerträsk, och är skriven av Martina Haag. Boken var lättläst och rolig, men slutet var lite rörigt. Jag läste i tidningen att de funderar på att göra film av den boken. Hon har ju även skrivit Underbar och älskad av alla, som tidigare filmatiserats.

I fredags tittade jag på en film som jag tidigare spelat in från TV. Den heter Benjamin Buttons otroliga liv, med Brad Pitt i huvudrollen. Ohh wow, vilken film! Synd att den var liiite lång, och liiite seg i början. Men när den kom igång så satt jag gärna kvar framför TV'n.

I lördags tittade jag på en film som jag spelade in när vi hade frivisning på filmkanaler för ett tag sdan. Den heter Pappa på burk, med Jennifer Aniston i huvudrollen. Den filmen kan ni gärna hoppa över att se och ägna livet till något bättre istället.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0