Barnkalas & bio

I söndags fick Dennis sova på morgonen. När han vaknat så åkte jag och Nelly till Knivsta på Klaras 4-årskalas. Vi åt korv med bröd, glass i strut, pysslade med klistermärke på godispåse och fiskade i fiskdamm. Vi stannade kvar i ytterligare en och en halv timme efter kalasets slut så tjejerna fick leka med varandra. När vi kom hem så åkte Dennis till gymmet och sedan jobbade han nattpass.

I måndags lämnade jag barnen på förskolan och jobbade 11.30-20. Dennis sov hela dagen och jobbade sedan ytterligare ett nattpass. Emma hämtade barnen på förskolan och det hade gått bra trots att det är över en månad sedan hon sist var här.

Igår morse kom Dennis hem lite senare från jobbet då han hade möte på morgonen. Jag lämnade barnen på förskolan och gick hem för att ägna dagen åt jobbsök. Jag skickade in både jobb- och praktikansökningar via mail till olika företag, till och med till Västerås. Innan vi hämtade barnen hann vi med en lunch, mathandling och inlämning av nya bilen på service. På kvällen var jag på bio med Petra och vi såg My week with Marilyn. Efteråt åt vi italiensk pasta på Villa Romana.

Idag har vi varit lediga hela familjen. Dennis har hämtat bilen från verkstaden. Nelly lekte hos Emilia på eftermiddagen.








Påsen som Nelly pysslade med och som sedan skulle användas till godiset i fiskdammen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0