Massage & sand

I tisdags skulle jag ha jobbat, men då vår barnflicka inte kunde komma den kvällen så hade jag bytt bort det passet. Dennis fick sovmorgon då han skulle jobba natt. Peder kom förbi på fika och även Bosse tittade förbi en stund. Jag hade medarbetarsamtal med mina chefer på jobbet på eftermiddagen. Under tiden åkte Dennis och tjejerna till IKEA och fikade. Sedan var det dags för Dennis att åka till jobbet.

I onsdags fick jag lov att jobba 8-14 eftersom jag varit ledig dagen innan. Efter jobbet var det äntligen dags att dra fram utemöblerna. Vi svabbade altangolvet och torkade av möblerna. Vi plockade bort vintergrejer och tog fram barnens alla cyklar (trehjuling, sparkcykel, bobbycar, springcykel och cykel med stödhjul). Dennis körde en sväng till återvinningen och slängde en gammal resårmadrass som Nelly har sovit på tidigare och en resväska som gick sönder under flygresan från Egypten. Nelly var hem till Emilia och lekte och sedan cyklade de här utanför.

I torsdags fick jag sovmorgon medan Dennis åkte ut för att arbeta lite på båten. Kl 11 hade jag tagit mig in till stan då jag hade en inbokad massage. Jag fick presentkort av mamma i julklapp och det var nu dags att utnyttja det. En halvtimme senare kom Dennis dit och även han fick en halvtimmes ryggmassage. Sedan gick vi till Fugu och åt asiatisk buffé. Därefter hade vi möte inbokat med Exceed som har hand om vårt privata pensionssparande och barnens sparande. På eftermiddagen åkte Dennis iväg och hyrde släpvagn och sedan till Swerock för att köpa sand till sandlådan i vår lekpark (på bostadsrättsföreningens bekostnad). Jag och barnen hjälpte honom att skyffla av det från släpet med våra spadar. Ytterligare en vända hann han med och nu är sandnivån i lådan lite mer normal. På kvällen åkte vi till Olle, Camilla, Emilia och Julia och blev bjudna på lax och potatis.

Igår jobbade jag 7-14. Dennis jobbade dagpass. När jag hämtat barnen så tog vi bussen till City Gross för att handla lite fredagsmys. När vi kom hem så gjorde vi hembakad pizza och Nelly lekte en stund med nya grannbarnen Ludvig och Maja. När barnen gick och la sig så åkte jag till gymmet för att promenera/jogga/springa.

Idag har Dennis jobbat förmiddag på larmcentralen. Jag och tjejerna åkte till McDonald's för att äta lunch med Louise, Emma och Maja. Sedan lekte dem med oss i vår lekpark. På eftermiddagen har vi storstädat i lägenheten och Nelly har lekt med nya granntjejen Fröja.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0