Tillfälligt förlängd öppettid på förskolan

I måndags klev jag upp tidigt för att lämna barnen på förskolan och cyklade till jobbet för att arbeta 8-17. Dennis jobbade natt och kom hem för att sova och sedan åka till jobbet och jobba ytterligare en natt. Varken han eller jag hade möjlighet att hinna till förskolan innan de stängde kl 17. Denna dag var därför anmäld till kommunen att barnflickan skulle hämta barnen. Förskolechefen tyckte dock att det var onödigt att barnflickan endast skulle jobba en timme så istället fick barnen stanna på förskolan, som hade öppet en timme extra för vår skull!

När jag hämtat barnen så gick vi till bokbussen som stod och väntade utanför förskolan. Sedan åkte vi till McDonalds för en snabbmiddag. där kom Nelly på att hon glömt sin gosekanin på bokbussen. På vägen hem lyckades vi hitta på bokbussen i en annan del av stadsdelen så kaninen kom till rätta.

I tisdags hade jag min enda lediga dag denna vecka och Hanna väljer då att vakna kl 5.35! Antagligen hade hon lite ont i magen för hon låg och skrek och ylade i sängen. Kl 6 hade även Nelly vaknat i sitt rum av ljudet och kom in till oss. Ingen av oss lyckades somna om och jag höll på att bryta ihop... Som tur var hade jag skrivit att barnen skulle gå på förskolan i fyra timmar, Dennis lämnade dem när han kom hem från jobbet. Jag hade tänkt ägna mig åt jobbsök, men istället blev det tre timmar välbehövlig sömn. På eftermiddagen åkte jag och Nelly till Coop och handlade och sedan till Ångelstaskolan för gymnastiklektion. Dit fick även Hanna följa med då Dennis skulle till båten och serva den.

Igår lämnade jag barnen på förskolan och tog bussen till jobbet för att arbeta 10.30-19.30. Jag promenerade hem. Dennis och barnen åkte till IKEA för fika och lek.

Idag var det regnigt ute så jag tog bussen för att arbeta extrapass 8-16.30. Efter middagen åkte hela familjen till Gränby för shopping på Systembolaget. Jag var in på H&M för att se om jag kunde hitta en till likadan tunika som jag köpt (i en annán färg), men icke.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0