Länge sedan...

Oj, har det redan gått sex dagar sedan jag skrev sist...

I söndags kom Dennis hem från jobbet på morgonen. Jag tog barnen med mig till IKEA och åt frukost tillsammans med Louise, Emma och Maja. På eftermiddagen åkte hela familjen på 3-årskalas hemma hos Petra, Johan, William och födelsedagsbarnet Inez där vi blev bjudna på fika och fiskdamm.

I måndags skulle dennis ha jobbat men var i stället kursinstruktör för studenter på universitetet. Jag arbetade 10.30-19.30. Dagen innan hade Hemköp City stängt sin butik för flytt så då var vi plötsligt den enda livsmedelsbutiken på gågatan. Jag kan säga att vi fick jobba järnet den dagen! Emma hämtade flickorna från förskolan tills Dennis kom hem och löste av henne. Jag promenerade hem från jobbet. 

I tisdags skulle Dennis ha jobbat men var återigen kursinstruktör för studenter. Jag var ledig men lät tjejerna gå på förskolan en stund. Under tiden hann jag återhämta lite sömn och storhandla. På eftermiddagen tog jag tjejerna med till gymnastiklektionen. Emilia var tyvärr sjuk, men som tur var så skulle deras förskolekompis Anna börja på gympan idag så Nelly fick sällskap ändå.  

Hanna har blivit väldigt bestämd med vilka kläder hon ska ha på sig, precis som storasyster... Helst ska det vara Nellys kläder som ska på, hon tar av sig sin tröja och går och hämtar plagg ur smutshögen i badrummet och försöker ta på sig.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0