Vaccination

I onsdags morse kom Dennis hem från jobbet, lämnade barnen på förskolan och lade sig för att sova. Jag tog tag i mitt projekt att lägga in musik i mobiltelefonen. Jag började med att lägga tillbaka musiken från den externa hårddisken till vår nyrenoverade datorn. Sedan var det dags att välj ut vilka låtar jag ville föra över till mobilen. De flesta låtar vi har sparat på datorn har några år på nacken, men det är ändå ganska många att välja mellan. Dessutom hade jag lånat några skivor från bokbussen, bland annat Mamma Mia's soundtrack och Robyn. Andra artister jag gillar är t ex Alicia Keys, Beyonce, Black Eyed Peas, Brandy, Christina Aguilera, Hardy Nilsson, Janet, Jackson, Jennifer Lopez, Joss Stone, Nelly Furtado, Shakira, The Corrs, The Pussycat Dolls, TLC och Toni Braxton.

När barnen var hämtade så åkte vi in till en vaccinationsbyrå i stan. För ett år sedan fick Nelly vaccinationen Havrix mot Hepatit A och det var nu dags att fylla på den för att få ett långvarigt skydd. Hon var jätteduktig och var nära att bli ledsen, men kramade gosedjuret Aro lite extra hårt istället. Hanna ska också få resevaccination har vi tänkt, men det är snart dags för hennes 18-månadersvaccination så det skulle blivit för tätt inpå med två olika sprutor. Dennis stannade på stan för att gå på after work med arbetskolleger, medan vi andra åkte hem.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0