Tjejkväll

I söndags jobbade Dennis återigen dagpass. Ca 100 timmar var han borta denna vecka eftersom kursen i Rättvik låg under hans "lediga" dagar. Jag och tjejerna ägnade förmiddagen åt lek och hårflätning. På eftermiddagen kom Petra, William och Inez på besök. Vi fikade och lekte både inne och ute.

I måndags jobbade jag 8-16. Efter jobbet mötte jag upp Nina och Jennie som kommit på besök från Avesta. De hade ägnat dagen åt shopping och var nu hungriga. Vi gick till en italiensk restaurang som heter Villa Romana (vår favorit Trattoria Commedia var tyvärr stängd). Jag beställde linguinepasta med pilgrimsmusslor i vitvinssås. Riktigt gott var det och en mycket stor portion. Vitt vin till det. Till efterrätt åt jag chokladtryffel med bär och ett glas rött vin. Vi gick vidare till restaurang/bar Nya Stationen som öppnat i det gamla stationshuset. Där drack vi en drink innan det var dags för tjejerna att åka tillbaka med tåget. Riktigt skönt med en tjejkväll efter den tuffa föregående veckan.

Dennis hade läkartid på morgonen. Han har väldigt ofta ont i halsen och fick av läkaren en remiss till öron-näsa-halsavdelningen. Kanske kan det bli aktuellt med operation och borttagning av halsmandlar. Han och Bosse hann ut till båten för att täcka över den inför vintern. På kvällen gick Dennis och barnen till bokbussen.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0