Svamp och 18 månader

Igår jobbade Dennis dagpass. Jag lämnade barnen på förskolan och gick hem och sov två timmar till. Hanna har vaknat varje natt nu flera dagar i rad. Hon ligger och hostar oavbrutet och det låter som om hon nästan ska kräkas. Men hon brukar i alla fall lyckas somna om efter hostmedicin inom ca en timme. När jag hämtat barnen var det dags att åka till gymnastiklektionen. Hanna är duktig på att roa sig själv när vi sitter i omklädningsrummet och väntar. Hon kastar boll, läser bok och äter äpple.

När Dennis kom hem från jobbet hade han med sig en hel påse med svamp som han hunnit plockat under dagen. Det var ca 2 kg. Han gav bort ungefär en tredjedel till det äldre grannparet ovanför, de brukar alltid ge oss nyplockad frukt och blommor. Det som blev kvar förvällde vi och hälften smörstektes direkt till rostat bröd som vi åt.

Idag jobbade Dennis dagpass. Jag lämnade barnen på förskolan och tog sedan en promenad in till jobbet och arbetade 10.30-19.30. Emma hämtade barnen och stannade tills Dennis kom hem.

Idag blev vår lilla tjej 18 månader!!! Här är två bilder på henne som togs förra veckan när hon var sjuk och hade somnat i soffan.






Tjejerna myser i soffan en morgon.




Nelly läser för Hanna




Nellys flätor som gjordes på söndagen




Igår invigdes säsongens overaller (Hanna har Nellys gamla)




Svampen som blev kvar efter att grannarna fått en påse.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0