Julbord

I torsdags var det uppgång tidigt på morgonen. Dennis skulle jobba nattpass och jag arbetade 8-17, så barnen fick äta frukost på förskolan. Emma hämtade barnen och hann ge dem middag innan vi kom hem.

I fredags var det jag och barnen som började tidigt. Dennis fick sova längre då han skulle jobba nattpass. Jag arbetade 8-15 och hade sedan fredagsmys med barnen med hemkörningspizza och godis.

I lördags morse kom Dennis hem från jobbet och la sig för att sova. Jag och barnen åkte till IKEA för att äta frukost. Sedan åkte vi till Coop för handling. Därefter blev det återigen besök på IKEA där vi mötte upp min mamma. Vi åt lunch och inhandlade en stående rittavla till barnen. När vi kom hem gjorde jag mig i ordning för en utekväll tillsammans med arbetskollegor. Dennis åkte till jobbet för ytterligare ett nattpass och skjutsade samtidigt mig hem till mina chefer. Efter ett glas bubbel så gick vi därifrån till restaurang Skarholmen som ligger vid båthamnen i Uppsala. Vi blev bjudna på julbord och hade en mycket trevlig kväll. Jag åt knappt någon av varmrätterna utan satsade på de kalla rätterna med mycket olika fiskar och sillar. Dessutom åt jag ostar med marmelad och efterrättsmousser. Vitt vin till fisken och rött vin till desserterna. Mycket gott, men alldeles för mätt blev jag. Kl 23 var en trött Veronika hemma igen och kunde lösa av mamma som tidigare under kvällen bakat lussekatter med sina barnbarn.

Igår när barnen vaknat så gick de upp och lekte med sin mormor medan jag låg kvar i sängen en timme till. För att Dennis skulle få sova på förmiddagen så åkte vi till IKEA och åt frukost där. Vi åkte vidare till Gränby köpcentrum för lite shopping. Efter en lunch på McDonald's så var det dags för min mamma att bege sig hemåt. Vi fortsatte dagen med att plocka fram jullådan med advensstakar och annat smått och gott. När barnen somnat tittade vi på en hyrfilm som heter Familjen Jones, en komedi om vårt konsumtionssamhälle som får godkänt av mig.

Idag har jag jobbat 8-16. När jag kom hem så gick jag och Nelly till bokbussen.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0