BVC

I torsdags var det egentligen Dennis tur att ha sovmorgon, men han gav bort den till mig då han ville spara sin till helgen. Efter lunch åkte jag med Hanna till BVC för 18-månaderskontroll. Hon fick även en vaccinationsspruta mot mässling, röda hund och påssjuka. Jag hade glömt nappen i jackan som var inlåst i ett skåp, men det gick bra ändå. Hon blev ledsen en liten stund men sedan fick hon havrefrasflingor som belöning.

Hennes mått var (med Nellys vid samma ålder inom parentes):
- Längd  86 cm  (84 cm)
- Vikt  10 630 g  (10 220 g)
- Huvud  46 cm  (47 cm)

Vi åkte sedan hem och hämtade resten av familjen och åkte till Brantingskonditoriet för en fika. När vi kom hem hann vi med att sätta upp klädkrokar i hallen. Nu kan Nelly och Hanna hänga upp sina egna kläder istället för att de ligger överallt på golvet. Dennis åkte till jobbet för att arbeta nattpass.

Igår morse kom Dennis hem från jobbet och lämnade barnen på förskolan. Jag åkte till Coop för storhandling och sedan till jobbet för att arbeta 11.30-20. Dennis hann med en hel del städning innan han hämtade barnen för lite fredagsmys.

Idag har jag arbetat 8-16. Dennis och tjejerna har köpt lördagsgodis och varit en sväng på stan. Till middag köpte vi hem thaimat. Dennis har åkt iväg till arbetskollegan Björn för att partaja ikväll.


Klädhängaren var en julklapp (från föregående år) från barnens moster Malin


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0