Bio och bad

I söndags hade Dennis sin sovmorgon som han hade bytt till sig. När han vaknat åkte jag och Nelly in till stan där vi mötte Ellen och Klara. Vi åt lunch på Max och gick sedan vidare till biografen. Där såg vi filmen Alfons och Milla, ca 40 minuter lång. Lite popcorn och godis blev det till det också. När vi kom hem så åkte Dennis till jobbet för att arbeta ett extra nattpass. 14 timmar med dubbel betalning kan det ju vara värt.

I måndags arbetade jag 11-20.15. Dennis sov efter nattpasset och umgicks sedan med sina döttrar resten av dagen.

Igår hade Dennis utbildningsdag hela dagen. Jag passade på att göra sådant man aldrig hinner annars. Jag rensade i både min och barnens garderob. Sedan hann jag med att åka iväg och göra några julklappsinköp. På eftermiddagen åkte vi tjejer till Ångelstaskolan för Nellys gymnastiklektion. När vi kom hem blev det snabb middag. Barnen åt hamburagre med bröd och vi vuxna åt en tallrik med varmrökt lax, räkor, gräddfil med rödlök och dill, ägg, tomat, mozzarella och grekiska oliver.

Idag har hela familjen varit lediga. Först fick jag sova ut på morgonen, sedan sov Dennis en stund på förmiddagen och därefter sov Hanna mitt på dagen. När alla vaknat åkte vi till Fyrishov för att bada och plaska. På kvällen fick vi middagsgäster; Olle, Camilla, Emilia och Julia. Vi åt helstekt fläskfilé, pasta bavette, stekta champinjoner och gräddsås med vitlök i. Till efterrätt blev det chokladmousse med crisp, mangomousse och på toppen hallon.


Klara och nelly på bio




Laxtallrik (det är Hannas bröd som ligger bredvid)




Underbart goda oliver som jag köpt på Hemköp



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0