Schlagersemifinal

Igår hade jag sovmorgon. När jag vaknat tog jag cykeln in till stan. Där mötte jag Dennis och Hanna som hade tagit bussen istället. Vi åt lunch på asiatiska Fugu och sedan begav jag mig till jobbet för ett arbetspass 13-20.15. Dennis åkte hem för att hämta Nelly och de tog en eftermiddagsfika på IKEA.

Efter jobbet cyklade jag hem till Petra för att titta på schlagersemifinalen. Den första semifinalen i tisdags såg jag inte, men denna gång tävlade Sverige. Och vad spännande det blev när de ropade upp Sverige som sista finalbidrag! Kl 23 var det bara att cykla hemåt i mörkret och försöka komma i säng.

I morse stod väckarklockan på 6, men jag vaknade en kvart innan den ringde. Det blev inte så många timmars sömn denna natt, Hanna åt ungefär vid kl 3 också. Jag skulle egentligen vara ledig idag, men jag skulle komma till jobbet kl 7 för att lära mig mer om kassaredovsning. Jag har fått erbjudande om att under fyra veckor i sommar arbeta heltid och vara semestervikarie för kassaansvarige. Kl 10 var denna arbetsdag slut och då kunde jag ta en promenad på 35 minuter till öppna förskolan där resten av familjen befann sig.

På eftermiddagen har vi varit till återvinningsstationen för att slänga en del av skräpet vi rensat ur förrådet. Vi tog även en sväng förbi leksaksaffären för att köpa gatukritor, hopprep och kulor till Nelly som varit duktig och samlat märken.

Sedan åkte Dennis in till stan för att gå på fest med sin arbetsgrupp. Jag och tjejerna har haft fredagsmys i lekparken och i soffan med popcorn och chips.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0