Födelsedagsmiddag

Igår fick Dennis sovmorgon efter den sena partynatten. Vi tjejer gick ut och lekte i det soliga vädret.

Efter lunch tog jag cykeln in till stan för att möta Nina, Jenny och Anna som kommit från Avesta för att fira min stundande födelsedag. Det blev en liten shoppingrunda (jag köpte inget) och sedan en middag på italienska Trattoria Commedia. En pasta med parmaskinka och karljohansvamp och ett glas rött vin blev det innan jag cyklade hemåt igen vid 18-tiden.

Väl hemma mötte jag familjen ute på gården tillsammans med flera andra grannfamiljer. De hade dukat fram bord, stolar och ingredienser för grillning. En del av barnen satt på en filt och pysslade medan andra körde runt på sparkcyklar. En härlig söndag med mycket värme.

Idag har jag jobbat 10.30-19.30. Jag cyklade fram och tillbaka och på hemvägen köpte jag med kebab hem till middag. Dennis och barnen har varit ute och lekt med grannbarnen nästan hela eftermiddagen. Dennis har även hunnit med att plantera om våra krukväxter.

Hanna har blivit snorig och täppt i näsan och sover inte så bra just nu. Hon vaknar ofta och skriker mycket. Det är väldigt tröttsamt på morgonen, tur att det i alla fall är ljust och soligt ute när man vaknar...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0