Födelsedagsfirande

Jaha, igår så blev man då ett år äldre. 32 år är jag tydligen nu, men jag känner mig mer som typ 28...

Dagen började jag och tjejerna med frukost på IKEA medan Dennis fick sova. Vi köpte lördagsgodis på coop. Sedan fick vi besök av min mamma och Mats. Vi bjöd på gulasch/köttfärssoppa till lunch och både jag och Hanna fick paket. Jag fick zumbaträning på DVD med tillhörande hantlar. Hanna fick blockflöjt och skallra av märket Jabadabado.

Tillsammans tog vi alla en promenad in till stan. Nelly gick själv nästan hela vägen (4,5 km). Hon stod på brädan en stund och blev buren en stund, men till största delen sprang hon. På stan satte vi oss på en uteservering för att dricka öl/vin och barnen fick korv och glass. När affärerna stängde gick vi vidare till Dragon Palace där asiatisk buffé intogs. Efter den mättande måltiden valde vi att promenera även hemåt. Solen sken, det blåste lite lätt och temperaturen var helt lagom. Nelly gick även denna vända nästan hela vägen själv. Hon sprang kors och tvärs över cykelbanorna. 

När barnen somnat blev det schlagerfinaltittande medan vi åt kex och ost. Efter en spännande omröstning slutade Sverige på tredje plats.  

I morse fick jag ligga kvar och sova en stund. När mamma och Mats skulle åka på förmiddagen så kom istället Dennis föräldrar hit på besök. Vi lagade kassler och bacon i ostsås tillsammans med pasta till lunch. Jag fick sedan present i form av presentkort på IKEA och Hanna fick ett pianoinstrument med olika djurläten.

När de lämnat oss på eftermiddagen så åkte vi till IKEA för att fika och spendera presentkort. Jag köpte 8 tallrikar, 6 assietter, 6 lite djupare tallrikar och 8 små skålar. Vissa var i brunt och vissa i en gråblå färg. Det blev även ett litet parasoll som vi kan ha i lekparken eller på gräsmattan.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0