Festival

Torsdagen var en lång arbetsdag. Jag började 7.30 med att fortsätta att lära mig kassaredovisning. Kl 10 gick jag över till det andra kontoret för att lära mig ytterligare saker såsom följesedlar och fakturor. Kl 12 blev det lunch och jag mötte upp Dennis och Hanna på stan för att äta asiatisk buffé på Fugu. Sedan gick jag åter till jobbet för att arbeta mitt ordinarie pass mellan 13-20.15.

Igår åkte jag och tjejerna till öppna förskolan på terminsavslutning. Dennis tog tåget till Stockholm för att vara med på Magnus svensexa. Hur det har gått där lär jag få höra mer om imorgon. Jag och tjejerna åkte istället till Krylbo.

Idag har vi varit på Avestafestivalen. Jag och tjejerna tog oss in till stan på förmiddagen där vi gick på marknad och köpte strumpor, en mustangtröja till Nelly, sockervadd, langos och nappklubba. Vi mötte Malin och hennes Alex och Agnes. Barnen åkte några karuseller tillsammans, bl a pariserhjul och luftballongkarusell. Vi åt hamburgare och korv till lunch på en gräsmatta. Sedan åkte vi till ÖoB för att handla lördagsgodis.

De senaste två dagarna har det kommit ut två nya tänder ur Hannas tandkött, nu har hon fyra nere och två uppe.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

grodanogrisen

Jag heter Veronika och är den som skriver i denna blogg. Jag bor i Uppsala tillsammans med min sambo och två döttrar. Nelly är född i mars 2008 och Hanna i maj 2010. Här får ni följa vår vardag.

RSS 2.0